Messut ulkomailla

Kansainväliset messutapahtumat ovat oiva keino uusien markkinoiden avaamiseen sekä tuttujen markkina-alueiden kehittämiseen ja tukemiseen. Messuilla on mahdollista saada muutamassa päivässä runsaasti uusia asiakaskontakteja, tavata potentiaalisia jälleenmyyjiä sekä tutustua markkinoihin sekä kilpailijoihin. Brändin ja tuotteiden esiintuominen ovat myös tärkeitä asioita messuosallistumisessa.

Messut ulkomailla voivat tuntua työläiltä, ja messujärjestelyt vievät paljon aikaa. Osaava messukumppani helpottaa työtaakkaa huomattavasti sekä varmistaa onnistuneen tapahtuman!

Luotettava messukumppani maailmalla

Arvelin International toimii suomalaisyritysten luotettavana messukumppanina ympäri maailman. Olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä kansainvälisissä messutapahtumissa eli voit ulkoistaa meille messuosastoihin liittyvät järjestelyt.

Olemme kansainvälisten messujen asiantuntijoita, ja messut ulkomailla ovat päivittäistä työtämme. Toteutamme vuosittain satoja messuosastoja kymmenissä kansainvälisissä messutapahtumissa.  Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme avulla autamme asiakkaitamme messuosastoasioissa eri puolilla maailmaa.

Arvelinin kanssa voit lähteä helposti avaamaan kansainvälisiä markkinoita, myös vieraammilla markkina-alueilla: Hoidamme messujärjestelyt puolestasi ”avaimet käteen” -periaatteella. Meillä on vahvaa kokemusta haastavista ja kehittyvistä markkinoista, kuten esimerkiksi Iran, Venäjä, Kiina ja Intia. Voimme myös kartoittaa sopivia messuja kiinnostavilta markkinoilta. Ota yhteyttä »

messut-ulkomailla2.jpg

Palvelumme kansainvälisillä messuilla

Messut ulkomailla hoituvat kätevästi kauttamme. Hoidamme asiakkaidemme puolesta pinta-alavaraukset, järjestäjäyhteydet, osastosuunnittelun ja -rakentamisen sekä projektin kokonaiskoordinoinnin ja johdon. Näin pystyt keskittymään omaan liiketoimintaasi ja säästät runsaasti aikaa tärkeämpiin toimenpiteisiin, kuten messuosallistumisen ennakkomarkkinointiin.

Suunnittelemme ja rakennamme niin suomalaisyritysten yhteisosastot kuin myös yksittäiset erillisosastot. Voimme hoitaa koko projektin aina pinta-alavarauksesta lähtien – tai vaihtoehtoisesti toteuttaa osaston asiakkaan itse varaamalle osastopaikalle.

messut-ulkomailla1.jpg

Yhteisosasto on kätevä tapa osallistua kansainvälisiin messutapahtumiin. Koordinoimme koko messuprojektin asiakkaidemme puolesta eli voit saapua valmiille osastolle. Yhteisosastolla saat paremman näkyvyyden sekä yhteisosallistumisen synergiaedut. Osasto voi olla oman yritysilmeen mukainen, ja tarvittaessa voidaan varata myös oma erillinen osastopaikka halutusta osasta hallia. Meillä on paikan päällä henkilökuntaa auttamassa käytännön asioissa, ja tarjoamme messujen aikana myös monipuolisia oheispalveluita yhteistyökumppaneidemme kautta.

Messut ulkomailla? Ota yhteyttä - autamme mielellämme!

FI
EN