Messurakentaja

Messuosastoja voidaan toteuttaa usealla eri tavalla, aivan kuten messuosallistumisiakin. Pelkkä hyvä osastosuunnitelma ei riitä, vaan avuksi tarvitaan luotettava messurakentaja, joka ymmärtää myös käytännön toteutuksen päälle.

Messurakentaja tuo osastosuunnitelman eloon. Hyvä messurakentaja valitsee kuhunkin osastoon sopivat toteutusratkaisut sekä materiaalit; näistä asioista riippuu myös osaston laatu ja toimivuus. Osaston toteutus kannattaa uskoa kokeneelle kumppanille, joka toimittaa osaston sovitun mukaisena ja sovittuna aikana sekä huolehtii asiakkaasta kokonaisvaltaisesti.

Messuosaston suunnittelu ja rakentaminen ovat Arvelin Internationalin ydinosaamista. Palvelemme asiakkaitamme vankalla ammattitaidolla. Meillä on vuosikymmenten kokemus osastototeutuksista eri toimialojen näyttelyissä ja tunnemme alakohtaiset messutapahtumat.

messurakentaja2.jpg

Hyvä messurakentaja on kokonaisvaltainen messukumppani

Arvelinin kanssa messuosallistuminen on helppoa: Toteutamme messuosastot kätevästi ”avaimet käteen” -periaatteella eli voit saapua paikan päälle valmiille osastolle. Suunnittelemme ja rakennamme sekä suomalaisyritysten yhteispaviljongit että yksittäiset messuosastot. Voimme hoitaa asiakkaan puolesta kaikki messuprojektit – niin kotimaassa kuin kansainvälisissä tapahtumissakin.

Toimintamme kulmakivenä on tyytyväinen asiakas sekä hyvin rakennettu osasto. Meidät tunnetaan laadukkaista osastototeutuksista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Toteutamme osastot Arvelinin laatutakuulla ja toimimme asiakkaan tukena läpi koko messuprojektin. Asiakkaamme ovat hyvissä käsissä – missä päin maailmaa he milloinkin messuilevatkaan.

Hyvän messurakentajan toimenkuvaan kuuluu myös projektin kokonaiskoordinointi. Hoidamme järjestäjäyhteydet ja pinta-alavaraukset sekä tarvittavat tekniset tilaukset. Pidämme huolen siitä, että kaikki osastoon liittyvät asiat on huomioitu hyvissä ajoin eikä hallissa tule yllätyksiä.

messurakentaja3.jpg

Emme ole vain messurakentaja vaan neuvomme asiakkaitamme messuasioissa kokonaisvaltaisesti. Autamme sopivien messutapahtumien kartoittamisessa sekä konsultoimme messuosallistumisiin liittyvissä kysymyksissä.

Luotettava messurakentaja takaa onnistuneen messuprojektin. Olemme mielellämme avuksi!

FI
EN